Hyvinvointipalvelut

Tärkeä tietää: Hyvinvointipalvelut ovat matalan kynnyksen palveluja, joita ei kirjata. Näiden käyntien pohjalta en voi ottaa kantaa terveydenhuollon puolelle, en voi tehdä suosituksia tai lausuntoja. Kaiken matkallani oppimani käytän kuitenkin aina asiakkaani hyväksi. Vaitiolovelvollisuus koskee myös näitä tapaamisia. Asiakasrekisteriä pidän vain itseäni varten, jos joudun vaikkapa siirtämään äkillisesti tapaamisajankohtaa. 

                                              KEHOLLISET HOIDOT 60MIN

MEDITAATIOHETKI: Oletko henkisen suihkun tarpeessa? Meditaation avulla voidaan saavuttaa tyyni ja rauhallinen tunteista ja ajatuksista vapaa mieli. Meditaatio voi tilanteen mukaan rauhoittaa tai virkistää. Meditaation avulla on tutkimustenkin mukaan mahdollista vahvistaa myönteisiä tunteita ja jopa vastustuskykyä sairauksia vastaan. Meditaatiossa emme kuitenkaan varsinaisesti tavoittele mitään, vaan otamme kiitollisina vastaan kaikki mitä lahjana saamme. Olemme kaikki yksilöitä myös meditoidessamme. Se mikä sopii yhdelle, ei välttämättä toimi toisella. Ohjattu meditaatiohetki sisältää pienen alkukartoituksen, 15-30 minuutin meditaatiojakson tukevassa istuma-asennossa silmät kiinni sekä loppukeskustelun. Rentoutumista ja keskittymistä avustetaan hengityksen ohjauksen ja kehollisen tietoisuuden vahvistamisen avulla.

RUMPUHOITO: Rumpuhoito rentouttaa tai virkistää asiakkaan tilanteesta riippuen. Jokaisella shamaanirummulla on sielu ja sekä rumpu että sen rytmi valikoituvat asiakkaan tarpeiden mukaan pienen alkuhaastattelun ja asiakkaasta välittyvän energian perusteella. Rummun ääni on pehmeä, lempeä ja lohduttava ja värähtelee kehomme jokaisessa sopukassa. Rummutuksen avulla saamme yhteyden elämän sykkeeseen ja alkuvoimaan. Tämän yhteyden kokeminen voi herättää suuriakin tunteita ja avata tunnelukkoja. Sitä ei kannata jännittää. Rumpuhoito toteutetaan siten, että asiakas lepää makuuasennossa mukavasti pehmeällä alustalla ja rumpua rummutetaan asiakkaan kehon läheisyydessä. Rummutuksen jälkeen asiakkaalla on mahdollisuus jäädä lepäämään lämpimän huovan alle 10-15 minuutiksi.

SULKAHOITO: Oliko sinulla lapsena tapana kavereiden tai sisarusten kanssa piirtää sormella toistenne selkään kuvia ja sitten arvata, mitä toinen piirsi? Minulla oli. Piirroksen oikein arvaaminen ei ollut siinä se juttu, vaan hyvältä tuntuva kosketus. Me kisasimme ystäväni kanssa lähinnä siitä, kumpi sai illalla viimeiseksi piirroksen selkäänsä ja mahdollisuuden nukahtaa sitten siihen mukavaan rentoutuneeseen tunteeseen. Sulkahoidon idea on sama. Se on kosketushoito, jossa käsitellään erilaisilla sulilla ja siveltimillä samoja kehon osia, joita mm. klassisessa hieronnassa käsitellään. Tuloksena on rentoutunut olotila. Sulkahoito toteutetaan hieronnan tavoin makuuasennossa. Asiakas päättä itse haluaako jättää jotkin kehon osat pois käsittelystä, jos vaikkapa on hyvin herkkä kutiamaan. Kutiaminen sinänsä ei ole kiellettyä, vaan jopa toivottavaa. Makoisa nauru rentouttaa ja vapauttaa mielen ja kehon jännityksiä. Käsittelyn aikana taustalla soi hiljaa rentouttava musiikki ja käsittelyn jälkeen asiakas saa jäädä 10-15 minuutin ajaksi lämpimän huovan alle torkahtamaan